NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Ovaj vikend na slatinskom Adventu: Premijera glazbenog spota „Božić dolazi“ i koncert grupe „Milko i ostatak“

Iako bitno reduciran zbog epidemiološke situacije, slatinski Advent, prema ranijim najavama organizatora, odnosno Grada Slatine, Turističke zajednice Grada Slatine i Radio Slatine, ovaj vikend ipak donosi ugodna iznenađenja.

U subotu, 11. prosinca u 18:00 h, u Parku 136. slatinske brigade, točnije u paviljonu, održat će se premijera novog glazbenog spota „Božić dolazi“ u izvedbi polaznika predškolskog programa i učenika Glazbene škole Milka Kelemena iz Slatine, a koji je nastao u suradnji i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Slatine. Poznata božićna pjesma u originalnoj izvedbi „Srebrnih krila“ razveselit će sve naše sugrađane i goste našeg grada odličnim novim aranžmanom osmišljenim izuzetnom predanošću i entuzijazmom voditeljice projekta.
Učiteljica Andrea Kligl okupila je vrijedan i talentiran kolektiv i rezultat je zaista izvan granica svih očekivanja. Spot će nakon ove premijere biti objavljen i na društvenim mrežama TZG Slatine i ne sumnjamo da će izazvati lavinu pozitivnih emocija, ali i postati prava božićna „razglednica“ naše destinacije.

U nedjelju, 12. prosinca od 20:00 h, na istom mjestu, zabavljat će Vas grupa „Milko i ostatak“ koji za sebe kažu da su „nakupina“ (trio) koja diže veselu buku, a sviraju sve od bluesa, jazza, punka i poskočica.
Inače, Milko je poznati klavijaturist još poznatijeg „Hladnog piva“ koji je naš sugrađanin. Pjesme su sa puno teksta, neke u duru, neku u molu – ali ni te u molu nisu previše tužne.

Dođite i razveselite se na slatinskom Adventu, uz odličnu gastro ponudu naših ugostitelja i prvu svirku ove zime!
(mf/Izvor: TZG Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button