NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Otvorene prijave za ovogodišnji Popišanac Trail, prijavite se do 26. kolovoza

Nakon odlično prihvaćenog Popišanac Traila, novoosnovana Udruga za održivi razvoj i rekreaciju MOTIV za rujan priprema drugu ovakvu utrku obogaćenu novom disciplinom canicross.

Popišanac Trail i Canicross 2017. održat će se u Slatini 9. rujna. Trail će se trčati na dvije staze dužine 12 i 26 kilometara po kombiniranoj stazi. Bit će tu makadama, šumskih puteva, singlica i asfalta i nešto visinske razlike. Za uspješno završen canicross trebat će sa psom pretrčati 7km.

Prijave za obje utrke odvijaju se putem sustava Stotinka (https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/431). Kotizacija iznosi 100,00kn. Svi oni koji se prijave i uplate kotizaciju do 26. kolovoza osigurat će si bogati startni paket. Popišanac Trail od ove godine dio je nove Slavonsko-baranjske trail Lige, točnije njezino drugo kolo.

Popišanac i Canicross bit će kruna prvog Bike, Fun & Run festivala kojeg Udruga MOTIV sa Turističkom zajednicom Slatina i Kinološkom udrugom Slatina, a uz pomoć Razvojne agencije GRAS priprema za početak rujna. Cilj festivala jest unapređenje turističke ponude grada Slatine, županije i regije kroz organizaciju outdoor festivala s više atraktivnih sportskih i zabavnih evenata, pozicioniranje grada Slatine na karti poželjnih outdoor destinacija, obogaćivanje kvalitete društvenog života te promocija trčanja, boravka u prirodi i općenito zdravog načina života.

Više o udruzi MOTIV može se pronaći na web stranici www.udruga-motiv.hr.

Trebate li još dodatnih informacija, slobodno nas zovite!

Marika Marić
predsjednica Udruge

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button