DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Otvoren kamp Real Madrida u Slatini

Fundacion Real Madrid ime je organizacije koja diljem svijeta provodi ljetne nogometne kampove za djecu i mladež, a jedan takav započeo je jutros u Slatini.

Svečanom otvorenju na glavnom igralištu Stadiona Antuna Tone Butorca prisustvovali su svi mladi polaznici kampa, njih oko 150, a na tribinama su bili i njihovi roditelji.

Prigodnim riječima prvi im se obratio Ilija Nikolić, zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika, a odmah zatim i predsjednik kluba domaćina kampa Nogometnog kluba Slatina, Miran Janečić.

Jedan od suradnika agencije “Be free football” – Zlatko Marić, pod čijom se organizacijom odvija i ovaj kamp je Tomislav Filipović iz Vinkovaca, a i on je s nekoliko biranih rečenica pozdravio mlade nogometaše, njihove roditelje i svoje domaćine te predstavio Francisca Cabezasa i Mariu Bores, trenere Reala koji će zajedno uz asistenciju trenera ŠN Slatina Marka Kristiana Milaščevića, Damira Bogatija, Matije Bubaša i Dalibora Čipčije raditi u kampu s djecom sve do četvrtka, 11. srpnja.

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button