KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAOPĆINE

Osnovna škola Mikleuš proslavila 165. Dan škole

Jučer, 8. lipnja Osnovna škola Mikleuš proslavila je 165. Dan škole veselim i raskošnim programom.

Svečana priredba u povodu 165 godina školstva u Mikleušu održana je u holu škole pred velikom publikom u kojoj su se našli učenici škole te njihovi roditelji, bake, djedovi i ostali uzvanici.

Bogat program priredbe pripremila je učiteljica Svjetlana Mojzeš uz pomoć učiteljica razredne nastave Tatjane Sabo, Zdenke Funtek, Gordane Gaća Ćurak, Nikoline Kelava i učitelja Glazbene kulture Gorana Lovrića, dok su malu prodaju Učeničke zadruge pripremili učenici zadrugari s učiteljicom Zdenkom Funtek. 
Učitelj povijesti Dino Mataz pripremio je film o tradiciji školstva u Mikleušu čija je premijera bila upravo na priredbi.

Tijekom programa prisutnima se obratio ravnatelj Dragan Kraljik koji je učenicima čestitao na ostvarenim uspjesima na županijskim natjecanjima te nagradio ovogodišnju najučenicu škole Ivonu Troha.

U povodu ovog velikog jubileja, 27. svibnja su učenici 1.-4. razreda sa svojim učiteljicama imali sportska natjecanja u dvorani škole, dok su učenici 5.-8. razreda išli na pješačenje u prirodu i igre na otvorenom pod vodstvom učitelja TZK Jurice Kraljika.

Na svečanoj sjednici održanoj u petak, 3. lipnja ravnatelj je uručio zahvalnice učiteljima i mentorima koji su promovirali školu i ostvarili uspješne rezultate u ovoj školskoj godini, te se zahvalio svima koji su doprinijeli u pripremi i realizaciji proslave Dana škole!

Film pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=57zomwenRh4

(mf/Izvor: OŠ Mikleuš, pedagoginja Tanja Štefok Mikić)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button