Home / NASLOVNICA / Oslabljeni Centar u ludoj utakmici dobio Uragan

Oslabljeni Centar u ludoj utakmici dobio Uragan

Treći dan turnira ponudio je nekoliko uzbudljivih susreta. Jedan od takvih bio je ogled Baksuza, koji po prvi puta nastupaju u veteranskoj konkurenciji, i čvrste ekipe Stanja šoka. Konstantna inicijativa Baksuza došla je na naplatu lucidnim potezom Škulja i posljedičnom egzekucijom za vodstvo godinama puno mlađe družine Baksuza. Stanje šoka od početka je  čekalo protivničku grešku i dočekalo je tek nekoliko sekundi prije odlaska na odmor nakon početničke greške obrambenog igrača Baksuza kojeg lopta pogađa u ruku. Janečić je siguran izvođač kaznenog udarca i Stanje šoka ponovno je u igri. I u nastavku igralo se pred golom Stanja šoka. Čvrstom gustom obranom otupili su gotovo sve pokušaje lepršavijih Baksuza, ali ne i Crvenkin udarac iskosa. Mogli su uporni, no i vidno iscijeđeni članovi Stanja šoka u finišu doći do izjednačenja, no sve je ostalo samo na lošim pokušajima Janečića i dobrim reakcijama vratara Premeca.

Poslastica večeri bio je ogled virovitičkog Uragana i voćinskog Centra. Od prve do posljednje minute bio je to otvoren susret u kojem su se i jedni i drugi smjenjivali u vodstvu. Poveo je Uragan, malo zatim Centar, koji je imao ozbiljnih problema pri okupljanju igrača za ovaj susret, postiže dva gola. Mala dekoncentracija izuzetno mladog, ali i talentiranog voćinskog vratara, koštala je Centra novog rezultatskog preokreta. No zadnje sekunde donijele su nova uzbuđenja i još jedan nevjerojatan obrat i konačnu pobjedu Centra golom Nikole Kristića samo 5 sekundi prije isteka vremena.

Ljumy i prijatelji u svom su prvom nastupu imali itekako ozbiljnog protivnika u virovitičkim RS metalima. Iako su veći dio Virovitičani bili dostojan protivnik nakon lijepog gola Karamarkovića Ljumy mudro čuva stečenu prednost i upisuje prvu pobjedu.

U dvoboju miljevačko-bukovačke i mikleuške mladosti kao pobjednici su izašli mikleuški mladci koji su i rano stekli prednost od dva gola. No Zebra se nije samo tako predala te je golovima Kelera i Jozinga anulirala prednost momčadi Žali bože. No totalni preokret je izostao jer je ponuđeno hladnokrvno u golove pretvorio Denis Prša odvevši svoju momčad do prve pobjede.

Svega je bilo u ogledu NK Ćeralija i Starog podruma. Ćeralije su povele s(p)retnim golom Barukčića i tih je 1:0 bilo sve do same završnice susreta kada je nastala bura oko na kraju nepriznatog gola Starog podruma i tek nekoliko minuta kasnije krasnog Tomićevog slaloma i asistencije suigraču za nedostižnu prednost Ćeralija. Lijepom bombom prednost je smanjio Matić no Ćeralije u samom finišu postižu još dva gola za na koncu izuzetno visoku pobjedu.

Rezultati:

 • U-12:
  • NK Đulovac – RK Slatina 2:4
  • ŠN Slatina – NK Mladost Čađavica 2:0
 • kadeti:
  • Kraš ekspres – CB Ar Otpisani 0:3
  • CB Ana Đulovac – CB Bolero Papuk tours 1:2
 • veterani:
  • Stanje šoka – Baksuzi GM Višnja 1:2 (Janečić/Škulj, Crvenka)
 • seniori:
  • MNK Uragan Asterix – CB Centar Voćin 3:4 (Babec, Buketa 2/Vicić, Kristić 2, Bihar)
  • Ljumy i prijatelji – RS metali 3:1 (Vincetić 2, Karamarković/Marković)
  • Auto škola Zebra – Žali bože 2:5 (Keler, Jozing/Pejazić, Rukavina, Jančić, Prša 2)
  • Restoran Stari podrum – NK Ćeralije 1:5 (Matić/Kolić, Barukčić 3, Jaković)

(dj)

x

Check Also

Koncert Papandopulo kvarteta u Slatini 20. studenog

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske u srijedu 20. studenog ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org