DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Osječani na putu povratka u prvu ligu lako prošli slatinsku stanicu

Brzo i bezbolno. Tako je možda najkraće opisati domaći poraz Slatine u susretu protiv neporažene momčadi prvenstva sjajnog Osijeka Kelme-a.

Sve su Slatinčani znali o Osječanima no niti to nije pomoglo jer je već sve, zahvaljujući ubojitim brzima akcijama gostiju, bilo praktički riješeno prije isteka 2.minute (0:2). Nakon tog munjevitog otvaranja Slatinčani su došli do zraka i počeli malo pomalo prijetiti mladom osječkom vrataru Rončeviću no s još jednim golom prije odlaska na odmor Osječani su utakmicu odveli u mirne vode.

Valja naglasiti da Osječani nisu popustili niti milimetra, a kamoli podcijenili svoje domaćine što i je na kraju rezultiralo visokom pobjedom u kojoj je njihov spomenuti vratar zahvaljujući odličnoj prezentaciji ostao čiste mreže. Usprkos, ruku na srce, ipak očekivanom porazu od jednog od najvećih pretendenata i kandidata za povratak u prvu ligu veliki je dobitak za Slatinu što su osjetnu minutažu i priliku da zaigraju u utakmici ovakvog nivoa dobili mladci Kizivat i braća Bogati.

 

 

  1. HMNL istok – 9.kolo

SLATINA              0

OSIJEK KELME   5 (Vitor Lima 3, Pandurević, Gelo)

SLATINA: Nikšić, Čović, Šantić, Prlić, Hudoletnjak, Lukaček, Rupčić,  Dom.Bogati, Kizivat, Dor.Bogati. Trener: Nikola Miščević

OSIJEK KELME: Rončević, Čavar, Šalaj, Pandurević, Gelo, Živković, Vihelm, Horvat, Petrušić, Vitor Lima, Šerić, Stupar, Dakić. Trener: Saša Voldin

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button