DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Osijek 0 – Slatina 2

Dvije utakmice, dvije pobjede upisale su mlade slatinske rukometašice proteklog vikenda u Osijeku. U tim utakmicama 6. kola igranog u dvorani Zrinjevac pobijedile su dvije osječke ekipe. U prvoj Olimpiju rezultatom 25:20, a u drugoj ŽRK Osijek još uvjerljivije 23:13. Pod vodstvom prof. Slobodana Filipovića te dvije čiste pobjede ostvarile su Ana Sejkora, Ana Vorgić, Simona Srnović, Tena Jurlina, Lea Budimir, Marta Mikolić, Mihaela Sabo, Nikolina Đorđević, Mirna Grgurić, Iva Ćosić, Marta Dušak i Mia Janković.

U ovom trenutku mlade Slatinčanke nalaze se na 3. mjestu ljestvice 1. HRL regije sjever 2-2 U-14 sa 16 bodova iz 11 odigranih susreta. Vodeće su članice ŽRK Brod sa 20 bodova, a drugoplasirane Đakovčanke sa 18 bodova i uz dvije utakmice manje. Na samom začelje ljestvice na 11. i 12. mjestu su Vinkovci i Baranja sa samo jednim osvojenim bodom.

Iz redova Slatinčanki stiže i prva u poretku za najboljeg strijelca lige Tena Jurlina sa čak 162 gola. Jedina koja je može donekle ugroziti u toj utrci je Ela Đelatović iz Đakova koja je do sad postigla 140 golova dok je iz te utrke najvjerojatnije ispala Nikolina Kodan članica Poreča strijelac 127 golova.

Na sedmom mjestu te ljestvice je još jedna članica Slatine, Simona Srnović strijelac 96 golova. A upravo su Simona i Tena bile te koje su uz veliku pomoć suigračica trasirale put do te dvije nove pobjede pa su od strane suparničkih trenera proglašene i za igračice tih susreta.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button