DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Osam komada razigranih Slatinčana

Odličnom partijom juniori Slatine do nogu su potukli vršnjake iz Slavonskog Broda.

Nije to bilo baš tako ni lako kako rezultat sugerira jer sve do lukavog gola Novakovića za 3:0 u 25. minuti Brođani su bez obzira na minus dva bili u igri. I prije tog trenutka, a i nakon, probali su gosti i ”nogama i rukama” iskopati povratak u utakmicu no na njihovu nesreću vratar Renato Lukaček bio je jednostavno nesavladiv. Osim fantastičnog Lukačeka, bez obzira na čistu pobjedu kolektiva, ne bi bilo fer ne izdvojiti i one najiskusnije u tom društvu Dominika Bogatija i Ivana Stjepića koji su se jednostavno nametnuli, ali i bili nerješiva zagonetka cijeloj momčadi Broda.

  1. HMNL istok – JUNIORI

6.kolo

SLATINA              8

BROD                   0

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 70. Suci: Gobac (Virovitica) i Horvatek (Našice). Strijelci: 1:0 – Olujević (6-ag.), 2:0 – Šarko (12), 3:0 – Novaković (25), 4:0 – Stjepić (28), 5:0 – Pelikan (29), 6:0 – Stjepić (34), 7:0 – Šarko (36), 8:0 – Rastović (36).

SLATINA: Lukaček, Bogati, Novaković, Stjepić, Rulj, Tropšek, Tutić, M.Gusić, Rastović, Kokoška, Pelikan, Šarko, K.Gusić, Kolembus. Treneri: Damir Bogati i Marko Novaković

BROD: Škorić, Matić, Marić, Olujević, Birtić, Damjanović – Križanović, Čerenko, Aračić. Trener: Ivan Smolčić

Damir Jukić

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button