KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAOPĆINE

OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica bila je domaćin županijskog natjecanja iz Njemačkog jezika

Ove školske godine OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica bila je domaćin županijskog natjecanja iz Njemačkog jezika.  U srijedu 27. veljače 2019. natjecalo se  12 učenika uz podršku svojih 7 mentorica u dvije kategorije.

Nakon dočeka gostiju, zajedničkog doručka  i službenog pozdrava dobrodošlice ravnateljice Larete Žubrinić, učenici su  upućeni u učionice gdje su im članice povjerenstva  Dragana Dropulja, Andrea Bračun i Sandra Pintarić dale sve ostale upute o pisanju testa koji je trajao  120 minuta.

Po završetku pisanja testa, povjerenstvo je pristupilo ocjenjivanju te su se nakon objave privremene ljestvice i isteka žalbenoga roka mogli proglasiti najuspješniji učenici natjecanja.

Prvo mjesto je osvojila Adrijana Ščetarić s 54 boda iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, Virovitica čija je mentorica Barbara Miloš. Drugo mjesto je osvojio Mario Šimić sa 49 bodova iz Osnovne škole „Davorin Trstenjak“ Čađavica uz mentoricu Andreu Bračun. Njih dvoje su predložili za državno natjecanje jer su ostvarili 70 % bodova. Treće mjesto je osvojio Patrik Šteker s 42 boda iz Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina čija je mentorica Marina Telišman.  U B kategoriji učenik  Max Pavlica iz OŠ Josipa Kozarca Slatina, mentorice Marine Telišman također je nagrađen za prvo mjesto.

Ravnateljica Lareta Žubrinić na kraju natjecanja svim je svim sudionicima natjecanja, učenicima i mentorima podijelila zahvalnice i pohvalnice uz prigodne darove Školske knjige, a najuspješnije učenike uz prigodne čestitke nagradila i knjigom. (mk)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button