Home / NASLOVNICA / OŠ Eugena Kumičića Slatina sudjelovala na kontakt seminaru u Luksemburgu

OŠ Eugena Kumičića Slatina sudjelovala na kontakt seminaru u Luksemburgu

Patricija Karaman, učiteljica Osnovne škole Eugena Kumičića, Slatina sudjelovala je od 21. do 23. studenog u Luksemburgu na kontakt seminaru u okviru aktivnosti transnacionalne suradnje (TCA): Improving Access, Participation and Quality in Adult Learning.

Teme i ciljevi seminara bili su poboljšanje učinkovitosti i dostupnosti obrazovanja: motivacija učenika, savladavanje prepreka te uključivanje skupina s manje mogućnosti, profesionalno usmjeravanje i savjetovanje te osiguranje visokokvalitetnih prilika za učenje.

Tijekom seminara sudionici su imali priliku za razmjenu znanja, dobre prakse i iskustava vezanih za poboljšanje učinkovitosti, kvalitete i dostupnosti obrazovanja, uključivanje osoba s manje mogućnosti te profesionalno usmjeravanje i savjetovanje. Također im je omogućeno povezivanje i suradnja koja će rezultirati novim projektnim prijedlozima u okviru programa Erasmus+.
(mf/Izvor: OŠ Eugena Kumičića Slatina)

x

Check Also

IOŠ Slatina uz spektakl krojača i frizera na Viroexpu predstavila i svoje genijalce

Industrijsko-obrtnička škola Slatina osim što je u zabavnom dijelu programa Viroexpa predstavila svo znanje, kreativnost ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org