NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

OŠ E. Kumičića Slatina oglasila raspored početka nastave od 14. siječnja, te poziv na poštivanje prometnih propisa prilazu školi

Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina višegodišnji problem nedostatnog parkirališta i gužve na njemu rješavala je na različite načine, odnosno postavljanjem prometnog znaka koji označava pravo korištenja parkirališta samo za djelatnike škole, autobusa koji dovoze i odvoze učenike putnike i dostavna vozila. Isto tako školski su domari pokušali regulirati promet, a roditelji učenika zamoljeni su da ne dovoze svoju djecu na školsko parkiralište, te im dopuste pješice nekoliko koraka do škole, kako bi se spriječilo ugrožavanje života ostalih učenika zbog nastale prometne gužve.

„Budući da se prometna pravila često ne poštuju, a s ciljem zaštite naših učenika  od početka drugog polugodišta ove školske godine, odnosno od ponedjeljka 14. siječnja djelatnici Policijske postaje Slatina zaustavljati će sva vozila na ulasku u dvorište škole osim djelatnika škole i autobusa za učenike putnike te usmenim putem upozoriti na poštivanje postavljenog prometnog znaka kao i informirati o kazni za one koji se ne pridržavaju prometnih propisa.“ – rekla je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Slatina Božica Majhen.

Prvog nastavnog dana drugog polugodišta ove školske godine, 14. siječnja  2019. godine u matičnu školu u jutarnju smjenu dolaze učenici 2. i 4. razreda, a u poslijepodnevnu učenici 1. i 3. razreda. Učenici od 5. do 8. razreda dolaze u svoju jutarnju smjenu.

PŠ Josipovo, Vaška i Novaki su također u jutarnjoj smjeni, a PŠ Bakić i PŠ G. Miholjac kako su se dogovorili sa svojim učiteljicama. (mf)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button