Home / DOGAĐANJA / Organizacijski odbor razgovarao o monografiji prigodom obljetnice 100 godina NK Slatina

Organizacijski odbor razgovarao o monografiji prigodom obljetnice 100 godina NK Slatina

Jučer se u maloj vijećnici Grada Slatine sastao Organizacijski odbor obilježavanja 100 godina NK Slatina na kojemu su uz gradonačelnika Grada Slatine i predsjednika Organizacijskog odbora, Denisa Ostrošića i pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka prisustvovali dopredsjednik NK Slatina Miran Janečić, tajnik kluba i predsjednik Škole nogometa Slatina Ilija Nikolić, te dr.sc. Oliver Jukić.

Glavna tema razgovora bila je izrada monografije o 100 godina Nogometnog kluba Slatina koja bi trebala biti spremna za tisak do početka rujna, a sa svim informacijama vezanim uz monografiju, prikupljenim materijalima i ostalim tehničkim pojedinostima, nazočne je upoznao njezin autor Oliver Jukić.

Razgovaralo se i o pripremama za svečanu akademiju koja će se održati u okviru programa obilježavanja ove velike obljetnice. Akademija bi se trebala održati krajem rujna ili početkom listopada, a bit će to prigoda između ostaloga i za svečano predstavljanje monografije. Potom će uslijediti plavo-bijela noć uz svečanu večeru i druženje gostiju i svih bitnih čimbenika slatinskog nogometnog miljea.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

UOSI Slatina potpisala ugovore s pomoćnicima u nastavi

Udruga osoba s invaliditetom Slatina od 2011.godine za djecu s teškoćama konstantno provodi projekte pomoćnika ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org