DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Oproštaj Stjepića i Bogatija uz osmicu Požegi

I posljednja dva ”mohikanca” jedne od najtalentiranijih generacija slatinskog malog nogometa danas (19.3.) su se oprostila od juniorskog staža i to više nego dostojno, a svoju će kvalitetu sada svim kapacitetom prepustiti samo prvoj momčadi. Kapetan Dominik Bogati ponovno je odigrao kapetanski zabivši tri komada, a Ivan Stjepić još je jednom demonstrirao kako se to igra na poziciji sidruna. A njihovoj sjajnoj igri uz maksimalnu podršku suigrača ceh su s druge strane terena platili mladi Požežani. Bez obzira na oproštaj ovog dvojca od mladih kategorija Slatina ne mora brinuti za ovu momčad, jer i tu ima itekako dobrog materijala, a u što smo se mogli uvjeriti i večeras u ovoj jednosmjernoj utakmici u kojoj gosti nisu imali baš nikakve šanse. Prema svemu viđenom u večerašnjoj utakmici ključeve juniorske momčadi preuzet će Ljekaj specijalist za obrambene zadatke dok će za golove biti zadužen Novaković. Lukaček je davno potvrđena vratarska klasa, a tu je i energija Tutića, i lepršavost Kokoške i Tomića. Za kraj ćemo navesti još jednu crticu koja možda i najbolje opisuje partiju i tu slatinsku dominaciju u toj visokoj pobjedi protiv Autodijelova Tokić. Mladi Slatinčani su naime prvi prekršaj napravili u 5. minuti nastavka, a drugi četiri sekunde prije kraja. Toliko su bili dobri i pravovremeni u reakcijama da su u 36. minuta čiste napravili tek ta 2 faula, a dodat ćemo i da ta Požega uopće nije tako loša momčad nego da je Slatina uistinu bila gotovo pa savršena.

  1. HMNL istok-juniori

5.kolo

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 50. Suci: Mario Nađ (Donja Pištana) i David Rakitničan (Slatina). Strijelci: 1:0 – Stjepić (6), 2:0 – Mudri (9), 3:0 – Kokoška (10), 4:0 – Tutić (14), 5:0 – Bogati (15), 6:0 – Bogati (16), 7:0 – Mudri (20) , 8:0 – Bogati (27).

SLATINA: Lukaček, Ljekaj, Rastović, Bogati, Novaković, Tutić, Vilk, Stjepić, Kokoška, Tomić, Mudri, Javor, Jukić. Treneri: Marko Novaković i Damir Bogati

AUTODIJELOVI TOKIĆ: Bošnjak, Bulaja, Prološčić, Lubar, Eržen, Šarić, Kovačević, Kasapić. Trener: Tomislav Banožić

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button