DOGAĐANJANASLOVNICA

Oproštaj predškolaca u Dječjem vrtiću Suncokret

Još jedna pedagoška godina bliži se kraju, pa se najstariji polaznici Dječjeg vrtića Suncokret i Područnog odjela Mikleuš opraštaju od svoga vrtića.

“Nakon nekoliko godina popraćenih epidemiološkim ograničenjima napokon smo s našim predškolcima, ali i svim ostalim polaznicima vrtića, otišli na cjelodnevni izlet. Posjetili smo izletište Jankovac i djeca su se vratila oduševljena i prepuna dojmova. I Završne svečanosti protekle su u veseloj atmosferi i ugodnom druženju. Nama odgojiteljima uvijek je izuzetno dirljiv trenutak kada se opraštamo od svojih predškolaca, pa je tako svaka naša Završna svečanost ispunjena emocijama. Trudili smo se utkati u vrijeme provedeno s djecom sve ono najbolje i najljepše, kako bi nam iz vrtića otišli sretni, bezbrižni i oplemenjeni. Ponosni smo na svakoga od naših predškolaca i sigurni smo da ih na njihovom putu čekaju velika postignuća.

Zahvaljujem načelniku Općine Mikleuš Robertu Grabaru, gradonačelniku Grada Slatine Denisu Ostrošiću i načelniku Općine Nova Bukovica Tomislavu Bračunu koji su svojim prisustvom uveličali Završne svečanosti naših predškolaca” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.
(mf/Izvor: DV Suncokret)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button