DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

OPG Vengert silovito u obranu naslova

I trećeg dana Zimskog malonogometnog turnira koji se odvija u organizaciji MNK Slatina publika je mogla uživati u dopadljivim i poprilično efikasnim predstavama no ovog puta velika većina njih bila je lišena bilo kakve neizvjesnosti.

Jedini takav susret glavnog programa gdje su u igri bila sva tri znaka bio je ogled Instal terma i Tuturutu. Odlični Virovitičani su bili ti koji su diktirali igru i napadali no veliku večer na vratima Tuturutu imao je sjajni Danijel Bošnjak. Trenutak koji je usmjerio daljnji tijek utakmice dogodio se na poluvremenu kada je pola momčadi Instala napustilo teren odjurivši na neki drugi turnir ostavivši na megdan Tuturutu samo četiri igrača i vratara. I nije to loše funkcioniralo, čak štoviše golom Pipića imali su Virovitičani i minimalnu prednost, a onda – su si sami pucali u nogu! Naime jedan njihov igrač zaradio je drugi žuti karton što je značilo da će ostatak susreta morati igrati s igračem manje jer nisu imali niti jednu rezervu. Neko vrijeme su i dobro odolijevali napadima, a onda je konačno Mario Klement s tek nekoliko metara uspio probiti taj obruč za izjednačenje. U samoj završnici čak i s igračem manje probao je Instal doći do pobjede, a i to drugo kockanje na utakmici ponovno je kažnjeno, ovog puta još bolnije s obzirom da je gol Benjamina Mudrog za potpuni preokret stigao gotovo u posljednjoj sekundi susreta.

Branitelj naslova momčad OPG Vengert predstavila je svoje novo igrački osvježeno pobjedničko ruho i odmah istaknula kandidaturu za obranu. To nimalo ugodno upoznavanje s tim novim snagama Vengerta imale su inače vrlo dobre momčadi Bemba i RT Vukovića. Racing team Vuković čak je i uspio na početku povesti golom odličnog Denisa Hodaka no vrlo brzo Domagoj Damjanović i ostatak starog društva prvaka u kojem su još uvijek Nikšić, Šantić, Čavić, Čović i Radinković uzvraćaju i postavljaju stvari na očekivano mjesto za drugu pobjedu i osiguravanje broja jedan u skupini.

Gledali smo večeras i jednu utakmicu veterana gdje je Autoservis Ino opravdao ulogu velikog favorita kontra Čađavice.

 

 

 

U – 11:

NA Grga I – Nk Miljevci 1:0

 

U – 13:

Nk Slatina I- Nk Slavonija Sladojevci 5:0

Nk Slatina II – CB Titro Virovitica 0:4

 

U – 15:

Young boys –Nk Slatina II 2:0

 

U – 17:

Veni vidi vici – CB Tano 1:1 (2:4-6m)

No limit Tvin – CNB F1 0:0 (2:0-6m)

 

Veterani:

Autoservis Ino – Nk Čađavica 3:0 (Gusić, Bočkaj, Dunković)

 

Seniori:

Instal term – Tuturutu Termoplast proizvodnja 1:2 (Pipić/Klement, Mudri)

Opg Vengert – Napuhanci Bembo Đulovac 4:1 (Gvozdenović, Šantić, Radinković, Čavić/Jaković)

Opg Vengert – Racing team Vuković 5:1 (Damjanović 2, Šantić, Čavić, Tunuković/Hodak

 

Damir Jukić

 

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button