NASLOVNICAPOLITIKA

Općinska organizacija SDP-a Nova Bukovica najavila kandidaturu Tomislava Bračuna za načelnika Općine Nova Bukovica

Općinska organizacija SDP-a Nova Bukovica na sjednici održanoj 7. veljače ove godine donijela je odluku da će na lokalnim izborima 16. svibnja 2021. godine predložiti prof. Tomislava Bračuna, predsjednika OO SDP-a Nova Bukovica i dosadašnjeg načelnika Općine, za novi mandat za načelnika Općine Nova Bukovica.

– Dosadašnjim predanim radom, planskim i ravnomjernim razvojem općine, uvažavanjem svih i radom za opće dobro, smatramo da smo pokazali da znamo kako raditi. U stalnom smo kontaktu s mještanima i znamo što se od nas očekuje i traži, a iskustvom i inovativnim projektima koje smo pokrenuli znamo kako dalje voditi, graditi i mijenjati općinu na bolje. Nadamo se da će naša općina imati kontinuitet u provođenju dobrih politika, – rekao je Bračun, te dodao:

– Uz nastavak projekata koje smo započeli, kao što su: potpora i opremanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Bukovica-Brezik, provedba natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, izgradnja dječjeg vrtića, povezivanje pješačkim stazama naselja općine, izgradnja mreže dječjih igrališta, opremanje i stvaranje osnovnih uvjeta u svim mjesnim domovima, pružanje pomoći našoj osnovnoj školi, župi i udrugama, uređenje mjesnih groblja, izgradnja energetski učinkovite javne LED rasvjete kao i brojni drugi projekti koje smo započeli i isplanirali cilj nam je rješavanje brojnih problema koji su pred nama. Očekujemo da će nas glasači ponovno prepoznati kao put za bolju i NOVU Novu Bukovicu koju smo protekle četiri godine i stvarali, – zaključio je kandidat Općinske organizacije SDP-a Nova Bukovica Tomislav Bračun.
(mf/Izvor: Općinska organizacija SDP-a Nova Bukovica/Foto: Mihaela Feldi)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button