NASLOVNICAOPĆINE

Općini Čađavica odobreno 3000€ za manifestacije u funkciji regionalnog razvoja

Općina Čađavica još je u ožujku ove godine poslala prijavu na Javni poziv za sufinanciranje projekata prema Programu dodjele bespovratnih sredstava manifestacijama u funkciji regionalnog razvoja posredstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU. 
 
Prijava koju je Općina Čađavica predala odnosi se na manifestaciju ”Petrovo 2024. – Dani općine Čađavica”, a ista obuhvaća razne aktivnosti planirane i provedene tijekom proslave Dana općine Čađavica poput smotre folklora, sportskih igara, izložbe hladnokrvnih konja i zaprega, održavanja koncerta i drugih aktivnosti. 
 
Ministarstvo je dana 27. lipnja 2024. godine donijelo Odluku o odabiru projekata, te se i Općina Čađavica našla na tom popisu s odobrenih 3.000,00 eura. Sredstva su to s kojima će Općina Čađavica jednim dijelom ublažiti nastale troškove prilikom navedene proslave. 
 
– Ovo je prvi Javni poziv takvog oblika, točnije namijenjen sufinanciranju manifestacijama u funkciji regionalnoga razvoja te se nadamo da će se isti ponoviti i slijedeće godine – istaknuo je načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. mf (adf; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button