Home / NASLOVNICA / Općinama Sopje i Lukač ministar Banožić uručio odluku i tabularnu ispravu za razvoj sportskih i društvenih sadržaja

Općinama Sopje i Lukač ministar Banožić uručio odluku i tabularnu ispravu za razvoj sportskih i društvenih sadržaja

Ministar državne imovine Mario Banožić u utorak je u Orahovici u sklopu 9. sjednice savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem predstavnicima jedinica lokalne samouprave uručio odluku o darovanju nekretnine i tabularnu ispravu.

Načelniku Općine Lukač Đuri Bukviću ministar Banožić uručio je odluku o darovanju nekretnine površine 6 826 metra kvadratna, u vrijednosti 906 tisuća kuna za izgradnju društvenog doma i dječjeg igrališta.

Tabularnu ispravu kojom Ministarstvo u vlasništvo Općini Sopje prenosi već izgrađeno nogometno igralište površine 15.500 metra kvadratna, ministar Banožić uručio je načelniku Berislavu Androšu.

– Ministarstvo državne imovine ovim činom državnoj imovini daje svrhu: da služi društvu i okružju u kojem ljudi žive. Darovane nekretnine postaju vlasništvo jedinica lokalne samouprave. Time pokazujemo odgovornost i želju da svu neaktivnu državnu imovinu stavimo u funkciju, a koja će biti na dobrobit jedinica lokalne samouprave i cijele Hrvatske – rekao je ministar Banožić.
(direktno.hr)

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org