NASLOVNICAOPĆINESPORT

OPĆINA SOPJE: Završeno postavljanje ograde na nogometnom igralištu u Novoj Šarovki

Na području općine Sopje djeluje šest nogometnih klubova – NK Vaška, NK Slavonac Novaki, NK Standard Nova Šarovka, NK Grabić, NK Dinamo Josipovo i NK Podravac Sopje, a da svi oni imaju adekvatne uvjete za svoj rad pobrinula se Općina Sopje, koja u sve njih podjednako ulaže. 
 
Postavljanje ograde na nogometnom igralištu u Novoj Šarovki je gotovo, a ovih dana će biti postavljene nove klupe za rezervne igrače i delegata. 
 
– I za ovaj projekt ostvareno je sufinanciranje, a ovog puta je riječ o Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Iznos sufinanciranja je 21.000 eura, a ukupna vrijednost radova ostvarena nakon provedenog natječaja je 32.821,25 eura, tako da Općina Sopje financira razliku, odnosno 11.821,25 eura. Nakon provedenog natječaja, izvođenje radova je povjereno tvrtki Grgić promet, a sami radovi moraju biti usklađeni s propisima natjecanja, i s time bi, nakon ulaganja u prostorije svlačionica i sale mjesnog doma, bio zaokružen ciklus ulaganja u sportsku i osnovnu infrastrukturu na toj parceli – rekao je načelnik Općine Sopje Berislav Androš te dodao:
 
– Nogometni klub Standard se dugi niz godina natječe u županijskim ligama, a selekcija veterana redovno sudjeluje na državnim, ali i međunarodnim natjecanjima. S obzirom na to da klub zaista ima goste širokog spektra, odlučili smo odraditi i ovaj projekt kako bi igralište dobilo onu vizuru koju zaslužuje. Osim ograde, radi se o postavljanju novih kućica za zamjenske igrače i delegata. Vjerujem da će ovo biti dobar poticaj za klub koji ove sezone pretendira za naslov prvaka u svojem rangu, odnosno 2. županijskoj nogometnoj ligi skupine Istok – zaključio je Androš.
nm (adf)
 
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button