NASLOVNICAOPĆINE

OPĆINA SOPJE: U Vaškoj održan 4. Dječji festival u starim sportovima ”Vaška 2023.”

Jučer (nedjelja) je u Vaškoj održan 4. Dječji festival u starim sportovima ”Vaška 2023.”. Organizator ovog dječjeg natjecanja bila je Udruga sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška, pod okriljem Županijskog saveza sportske rekreacije ”Sport za sve” Virovitičko-podravske županije i pokroviteljstvom Općine Sopje.
 
Na festivalu su sudjelovala djeca raspoređena u devet ekipa, i to u sljedećim disciplinama: bacanju potkove, gađanju kozane, bacanju karika, trčanju na 50 metara, pikadu i skakanju u vreći. 
 
Na samom početku nazočnima na nogometnom igralištu NK Vaška s nekoliko prigodnih riječi obratili su se predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović, predsjednik Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška Vinko Ivanac, a festival je otvorio načelnik Općine Sopje Berislav Androš. 
 
Rezultati po disciplinama
 
Bacanje potkove:
1. Darda 1
2. Slatina 2
3. Gornji Miholjac
 
Gađanje kozane:
1. Vaška 2
2. Sopje
3. Podgorje 1
 
Bacanje karika:
1. Vaška 1
2. Podgorje 1
3. Slatina 2 
 
Trčanje 50m:
1. Slatina 2
2. Gornji Miholjac
3. Sopje
 
Pikado:
1. Darda 2
2. Sopje
3. Gornji Miholjac
 
Skakanje u vreći:
1. Slatina 2
2. Podgorje 1
3. Vaška 1
 
Najbolje ekipe, prva tri mjesta:
1. Slatina 2
2. Darda 2
3. Sopje
 
Odličja, medalje i pehare, uz čestitke, najuspješnijima su uručili načelnik Općine Sopje Berislav Androš, predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović i predsjednik Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška Vinko Ivanac.
mf (adf; Foto: S. Varju)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button