Home / NASLOVNICA / Općina Sopje prijavila nova 2 projekta na natječaju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja

Općina Sopje prijavila nova 2 projekta na natječaju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja

Općina Sopje prijavila je na natječaju Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2018. godini dva projekta koji su u skladu s projektnim aktivnostima županijske razvojne strategije Virovitičko-podravske županije, a odnosi se na Održavanje javnih površina, izgradnja platoa na mjesnom groblju u Sopju i modernizacija javne (LED) rasvjete.

Uređenjem parkirališta  ispred kuće oproštaja bio bi omogućen lakši prilaz korisnicima zgrade, poboljšala dostupnost komunalne infrastrukture, te bi se podigla razina komunalne usluge i standarda na području Općine Sopje.

Ukupna vrijednost projekta je 338.048,75 kn. Projektom modernizacije javne rasvjete osigurati će se primjerena i energetski učinkovita javna rasvjeta, povećati sigurnost pješaka i drugih sudionika u prometu u uvjetima slabije vidljivosti uz značajnu uštedu električne energije odnosu na postojeća rasvjetna tijela. Ukupna vrijednost projekta modernizacije javne rasvjete je 249.375,00 kn. (Izvor: Općina Sopje)

x

Check Also

Slatina – No limit 2:1

Prošle nedjelje utakmice 14.kola 2.nogometne lige – istok središta sjever odigrale su u Slatini selekcije ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org