NASLOVNICAOPĆINESERVISNE INFORMACIJE

OPĆINA SOPJE: Obavijest o održavanju edukacije za poljoprivrednika i prijavitelje na javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH

Općina Sopje, u suradnji sa tvrtkom Agrodet d.o.o., poziva sve zainteresirane poljoprivrednike i prijavitelje na javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Sopje, na edukaciju o natječaju za zakup poljoprivrednog zemljišta i dokumentaciji ponuditelja koja se prilaže uz prijavu na natječaj.
 
Edukacija će se održati u petak, 26. svibnja 2023. godine s početkom u 11,00 sati u velikoj sali Općine Sopje.
 
– Poštovani poljoprivrednici napokon je došao i taj trenutak. Sada mogu i službeno reći da smo dobili suglasnost za natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta na području općine Sopje. Ono što nam slijedi je donošenje odluke o raspisivanju natječaja na Općinskom vijeću, a prije toga, ovoga petka u 11.00 sati u velikoj sali Općine Sopje osigurali smo edukaciju za pripremu prijava za navedeni natječaj. Ovim putem pozivam sve zainteresirane poljoprivrednike na ovu korisnu edukaciju kako bi svi spremno dočekali ovaj dugoočekivani natječaj. Sretno svima! – poručio je načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
mf (adf, Općina Sopje)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button