GOSPODARSTVONASLOVNICAOPĆINE

OPĆINA SOPJE: Naselja Kapinci i Vaška uskoro će dobiti plin

Danas je u prostoru Općine Sopje održan radni sastanak uoči uvođenja u posao izgradnje distribucijskog plinovoda u naseljima Kapinci i Vaška. 
 
Sastanku su nazočili investitori HEP Plina d.o.o. Osijek na čelu sa Željkom Kubatkom, te vlasnik tvrtke izvođača radova Kograd Pitomača Ivan Kostelac sa suradnicima i načelnik Općine Sopje Berislav Androš. 
 
Na početku je goste pozdravio načelnik Berislav Androš.
 
– Prvo bih vam poželio dobrodošlicu u općinu Sopje. Zanimanje stanovnika naselja Kapinci i Vaška za priključke na plinovod postoji i vjerujem da će priključaka biti dosta kada se plinovod izgradi. Bilo je dosta upita mještana o tome kada će krenuti izgradnja plinovoda za ta dva naselja, jer već oko tri godine najavljujemo plinofikaciju. Eto, sve što je potrebno za početak radova smo ishodili i radovi mogu početi. Općina Sopje je tu da pomogne izvođaču radova ako dođe do nekih problemu na terenu, – istaknuo je načelnik Androš. 
 
Ovom investicijom vrijednom 2.422.196,00 kuna, povezat će se plinovod od Sopja do Novaka, čime će stanovnici Kapinaca i Vaške dobiti plin, a dužina plinovoda je oko 14 000 metara. 
 
Nakon sastanka, investitori, izvođači radova i načelnik Općine Sopje obišli su ulaz u naselje Novaki gdje je su već počele pripreme za radove koji će početi u ponedjeljak. Rok za izgradnju navedenog plinovoda je osam mjeseci.
(nm/adf; Foto: D. Fišli)
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot