NASLOVNICAOPĆINE

Općina Sopje dobila novu udrugu: Održana osnivačka skupština Škole nogometa općine Sopje

Prošli mjesec je održana osnivačka skupština nove udruge na području općine Sopje, Škola nogometa općine Sopje, koja bi uskoro trebala početi s radom.

Sve odluke na osnivačkoj skupštini, održanoj u nešto skromnijoj atmosferi zbog tada aktualnih epidemioloških mjera, donesene su jednoglasno. Tako je za predsjednika na četverogodišnji mandat izabran Antonio Rastija, dopredsjednik će biti Branimir Heđi, a tajnik Zrinko Grgić. Članovi Izvršnog odbora su Nataša Marić, Tomislav Bošnjak, Dean Čmarec i Dražen Matija, dok su članovi Nadzornog odbora Ivica Marić, Dražen Rastija i Marijana Bajt.

Cilj Škole nogometa općine Sopje je okupiti što veći broj dječaka i djevojčica iz svih klubova s područja općine i uključiti ih u rad škole. Škola je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira na mjesto prebivališta ili boravka, pa su dobrodošla i djeca iz susjednih općina i gradova.

Uz potporu Općine Sopje u ovaj hvale projekt bit će uključeni svi nogometni klubovi s područja općine.

– Želimo im puno sreće u njihovom daljnjem radu, te se nadamo kako će ova udruga okupiti veliki broj djece koja će biti nosioci nogometne scene u našoj općini dugi niz godina – istaknuo je načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
mf (adf, ar; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot