NASLOVNICAOPĆINE

Općina Sopje dobila novu udrugu: Održana osnivačka skupština Škole nogometa općine Sopje

Prošli mjesec je održana osnivačka skupština nove udruge na području općine Sopje, Škola nogometa općine Sopje, koja bi uskoro trebala početi s radom.

Sve odluke na osnivačkoj skupštini, održanoj u nešto skromnijoj atmosferi zbog tada aktualnih epidemioloških mjera, donesene su jednoglasno. Tako je za predsjednika na četverogodišnji mandat izabran Antonio Rastija, dopredsjednik će biti Branimir Heđi, a tajnik Zrinko Grgić. Članovi Izvršnog odbora su Nataša Marić, Tomislav Bošnjak, Dean Čmarec i Dražen Matija, dok su članovi Nadzornog odbora Ivica Marić, Dražen Rastija i Marijana Bajt.

Cilj Škole nogometa općine Sopje je okupiti što veći broj dječaka i djevojčica iz svih klubova s područja općine i uključiti ih u rad škole. Škola je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira na mjesto prebivališta ili boravka, pa su dobrodošla i djeca iz susjednih općina i gradova.

Uz potporu Općine Sopje u ovaj hvale projekt bit će uključeni svi nogometni klubovi s područja općine.

– Želimo im puno sreće u njihovom daljnjem radu, te se nadamo kako će ova udruga okupiti veliki broj djece koja će biti nosioci nogometne scene u našoj općini dugi niz godina – istaknuo je načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
mf (adf, ar; Foto: D. Fišli)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button