NASLOVNICAOPĆINE

Općina Sopje darovala Mjesnom odboru Josipovo kosilicu vrijednu 17.000 kuna

Na zamolbu Mjesnog odbora Josipovo, Općina Sopje nabavila je novu kosilicu vrijednu 17 000 kuna za potrebe ovog mjesnog odbora, a koju je u trajno vlasništvo predstavnicima MO svečano uručio načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

Ključeve samohodne kosilice preuzela je predsjednica Mjesnog odbora Josipovo Danica Brezec, koja je tom prigodom istaknula kako će kosilica osim za uređenje javnih površina koristiti i udrugama, odnosno Udruzi žena i Športsko-ribolovnoj udruzi ”Piškur”, a najviše našem Nogometnom klubu Dinamo.

– Zahvaljujem se u ime svih mještana Josipova, načelniku Androšu što nam je izišao ususret ovom vrijednom donacijom, – zaključila je predsjednica MO Josipovo Danica Brezec.

– U trenutnoj situaciji, kada još nemamo djelatnike na javnim radovima jer nas je u tome omela pandemija koronavirusom, ova će kosilica koristiti mještanima Josipova da sami uređuju svoje javne površine, kao i udrugama.
Zasigurno će najviše koristi od kosilice imati županijski drugoligaš Nogometni klub Dinamo za održavanje svog igrališta, a uskoro ćemo krenuti i s izgradnjom svlačionica kako bi igrači imali adekvatne prostorije za nadolazeću nogometnu sezonu – rekao je općinski načelnik Androš, te pohvalio dosadašnji rad Mjesnog odbora Josipovo.

Zahvalu za nabavku nove kosilice načelniku Androšu uputio je i predsjednik NK Dinamo Dinko Brezec.

– Iako se naši igrači trenutno ne mogu natjecati zbog situacije vezane uz epidemiju koronavirusom, a budući da sami moramo održavati naše igralište, ova će nam donacija biti od iznimne koristi – rekao je Dinko Brezec, te dodao kako se raduje izgradnji svlačionica.

Uz načelnika Berislava Androša, predsjednicu MO Josipovo Danicu Brezec i predsjednika NK Dinamo Josipovo Dinka Brezeca, primopredaji su nazočili i zamjenik načelnika Općine Sopje Željko Janečić i općinska vijećnica Ivana Slivar.
(df, rt/Foto; Robert Turkalj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button