NASLOVNICASPORT

Općina Murter-Kornati i Grad Slatina nogometom otvorili započeto prijateljstvo

Na tragu suradnje između Općine Murter-Kornati i Grada Slatine prošloga je vikenda održan prvi sportski susret na Murteru, gdje su prijateljsku utakmicu odigrali MNK Murter i MNK Slatina. Na utakmici odigranoj u dvorani OŠ Murterski škoji dominirali su domaćini koji su odnijeli pobjedu rezultatom 7 prema 3.

Golove za MNK Slatina, koji je tek od jeseni u 2. hrvatskoj malonogometnoj ligi, zabili su Matej Kupres, Jurica Šantić i Ante Knezović, dok je za svih sedam zgoditaka MNK Murter odgovoran Denis Remšak.
Ova utakmica otvara niz sportskih i kulturnih susreta koji su već dogovoreni na razini Grada Slatine i Općine Murter-Kornati.

– U dosadašnjim susretima s gradonačelnikom Denisom Ostrošićem smo uočili niz dodirnih točaka Slatine i Murtera te smo se usuglasili da bi razmjena iskustava i suradnja mogli biti više nego korisni za unaprjeđenje javnih djelatnosti, prije svega uprave, sporta i kulture, u obije jedinice lokalne samouprave. Ovo gostovanje malonogometaša je prvi službeni susret, a osim uzvratne utakmice dogovoren je još jedan posjet Podravini, gdje će nas predstavljati i Dramski amateri Murtera – otkriva načelnik Toni Turčinov.
(mf/Izvor: portal Rudinapress)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button