NASLOVNICAOPĆINE

OPĆINA ČAĐAVICA: Zaključena tri važna ugovora za tri važna općinska projekta

Danas (srijeda) su u prostorijama Općine Čađavica zaključena tri ugovora za tri važna općinska projekta. 
 
Radi se o slijedećim projektima:
 
1. Ugovor o izvršenju usluge izrade projektne dokumentacije za projekt izgradnje nerazvrstane ceste u k.o. Čađavica nak č.br. 3108/1 dužine 2,7 km. Ugovor su sklopili Općina Čađavica i tvrtka H-ING d.o.o. Slatina. Ugovorena cijena iznosi 33.000,00 eura s PDV-om. Geodetsku podlogu kao pripremu za navedeni projekt izraditi će tvrtka GEOSOFT d.o.o. Orahovica po cijenu u iznosu od 10.250,00 eura S PDV-om. Projekt će biti realiziran sredstvima Općine Čađavica.
 
2. Ugovor o nabavi radova za uređenje društvenih prostorija u naselju Zvonimirovac potpisan je između Općine Čađavica i tvrtke EXPERT-ING d.o.o. Slatina. Vrijednost radova iznosi 48.463,90 eura s PDV-om. Nadzor nad radovima vršiti će tvrtka STANDING d.o.o. Virovitica po cijeni u iznosu od 2.500,00 eura s PDV-om. Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU prema Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina u ukupnom iznosu od 21.000,00 eura, dok je ostatak sredstava potrebnih za realizaciju osiguran u proračunu Općine Čađavica. Provedbom projekta obnoviti će se unutarnje prostorije tzv. stare škole u Zvonimirovcu, a iste će se nakon obnove koristiti za potrebe udruga.
 
3. Ugovor o izvršenju usluge izrade projektne dokumentacije za projekt rekonstrukcije građevine javne društvene namjene, vatrogasnog centra Čađavica potpisan je između Općine Čađavica zastupane po načelniku Mirku Rončeviću i tvrtke STANDING d.o.o. Virovitica. Vrijednost izrade iznosi 33.000,00 eura s PDV-om. Geodetsku podlogu potrebnu za izradu projektne dokumentacije izraditi će tvrtka Geo-Bazis d.o.o. Virovitica po cijeni u iznosu od 2.200,00 eura s PDV-om. Projekt će biti realiziran u cijelosti sredstvima Općine Čađavica.
mf (adf; Općina Ćađavica)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button