DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINE

Općina Čađavica provodi projekt „Zaželi-Općina Čađavica“

Općina Čađavica, od 6.srpnja 2018.g. na području svoje općine provodi projekt „Zaželi-Općina Čađavica“ koji je financiran kroz bespovratna sredstava iz Europskog socijalnog fonda, a zaključen je s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje sa 100%-nim financiranjem ukupne vrijednosti projekta 2.040.257 kuna, koji je pisala VIDRA, Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Unatoč novoj situaciji i nužnim promjenama uvjetima rada uzrokovanih pandemijom, zaposlenice na projektu i u ovim teškim vremenima stoje na raspolaganju svojim korisnicima. Tijekom redovnog obavljanja posla u sklopu projekta, drže se uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite i HZJZ te koriste zaštitne maske i opremu, a sve u cilju što boljeg, kvalitetnijeg i sigurnijeg obavljanja svojih dnevnih zadataka.

„Nadamo se da će se situacija ubrzo smiriti i da će se provedba projekta moći nastaviti kao što je to bilo prije pandemije, ali naravno, uz mjere opreza“, kažu iz Općine Čađavica.

Da podsjetimo, u sklopu projekta „Zaželi-Općina Čađavica“ zaposleno je 12 žena koje trenutno skrbe za 72 krajnja korisnika.

(tks/Izvor:Općina Čađavica)


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button