NASLOVNICAOPĆINE

OPĆINA ČAĐAVICA: Prikupljaju se prijave učenika srednjih škola za sufinanciranje troškova smještaja u učeničke domove

Na temelju članka 54. Statuta Općine Čađavica, a u vezi sa odlukom o sufinanciranju troškova smještaja učenika srednjih škola s područja općine Čađavica u učeničke domove, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević objavio je javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje troškova smještaja u školskoj 2023./2024. godini.
 
Za ostvarivanje prava na sufinanciranje učenici se mogu obratiti u Jedinstveni upravni odjel Općine Čađavica, Kolodvorska 2.
 
Uz zahtjev, učenici su obvezni priložiti sljedeće dokumente: presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu, Izvornik Potvrde u upisu u srednju školu, Izvornik potvrde o smještaju u učeničkom domu ili presliku ugovora o smještaju u dom, presliku kartice računa.
 
Pravo na sufinanciranje troškova smještaja učenika srednjih škola ne mogu ostvariti učenici iz obitelji korisnika stalne pomoći i ostalih pomoći u sustavu socijalne skrbi.
 
Prijave se primaju najkasnije do 29. rujna 2023. godine poštom ili osobno na adresu Općina Čađavica, Kolodvorska 2, 33523 Čađavica. 
 
 
mf (Općina Čađavica; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button