NASLOVNICAOPĆINE

OPĆINA ČAĐAVICA: Potpisan ugovor za gradnju pješačke staze u naselju Zvonimirovac

Nakon provedene javne nabave, Općina Čađavica zastupana po načelniku Mirku Rončeviću i tvrtka EXPERT-ING d.o.o. iz Slatine zastupana po direktorici Slađani Novković potpisali su u prostorima Općine Čađavica ugovor o nabavi radova za građenje građevine komunalno-infrastrukturne namjene, pješačke staze u naselju Zvonimirovac. 
 
Sama vrijednost izvođenja radova iznosi 77.664,06 eura, dok je ukupna vrijednost projekta 87.433,06 eura (izrada projekta, radovi, usluga nadzora).
 
Izgradnju pješačke staze u Zvonimirovcu, Općina Čađavica prijavila je na Javni poziv za nominiranje projekata i aktivnosti za dodjelu financijske potpore za održivi povratak na potpomognuta područja i područja posebne državne skrbi kojeg je objavilo Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. Projekt je pozitivno ocijenjen te je ministarstvo donijelo odluku o sudjelovanju u financiranju s 40.000,00 eura, što je potvrđeno sklapanjem ugovora o financijskoj potpori s Općinom Čađavica. 
 
Izgradnjom ove komunalne infrastrukture, Općina Čađavica još jednom je dokazala da želi i nastoji stvoriti bolje, kvalitetnije i sigurnije uvjete života stanovnika.
mf (adf, Općina Čađavica)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button