NASLOVNICAOPĆINE

OPĆINA ČAĐAVICA: Načelnik Mirko Rončević sklopio dva vrlo važna ugovora

Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević danas (petak) je sklopio dva vrlo važna ugovora koji osiguravaju bolju zdravstvenu skrb svojim mještanima. Radi se o ugovoru o poslovnoj suradnji s Domom zdravlja Virovitičko-podravske županije kojim se Dom zdravlja tijekom 2022. godine obvezuje organizirati specijalističko-konzilijarnu zaštitu za specijalnost liječnik specijalist oftalmologije koja će se obavljati u prostoriji Doma zdravlja Slatina, a Općina Čađavica u tu svrhu se obvezuje Domu zdravlja za navedenu uslugu plati iznos od 1.300,00 kuna mjesečno.

Drugi ugovor sklopljen je sa Zavodom za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije koji se odnosi na sufinanciranje rada hitne medicinske pomoći, također za razdoblje 2022. godine. Ovim ugovorom Općina Čađavica obvezala se osigurati sredstva u iznosu od 8.009,16 kn, a iznos je utvrđen uzimajući u obzir odnos na broj stanovnika.

Vezano za već spomenutu zdravstvenu skrb mještana općine Čađavica, dobro je spomenuti da je općinski načelnik danas i sa Zavodom za javno zdravstvo ”Sveti Rok” VPŽ zaključio ugovor o provedbi stručnog nadzora nad sistematskom preventivnom deratizacijom za područje općine Čađavica za 2022. godinu. Deratizaciju na području općine Čađavica i ove godine će provoditi tvrtka COSMOSOL d.o.o. Osijek, sukladno važećem ugovoru o obavljanju komunalne djelatnosti, provođenje sustavne deratizacije na području općine Čađavica. Provođenje deratizacije, kao i obavljanje vršenja nadzora nad istom, financijski neće tereti same korisnike već u cijelosti ide na trošak općinskog proračuna.
mf (df, Općina Čađavica; Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button