NASLOVNICAOPĆINE

Općina Čađavica daruje božićnicu nezaposlenima, potrebitima i umirovljenicima

Odlukom načelnika Mirka Rončevića, Općina Čađavica odobrila je isplatu božićnice nezaposlenim osobama koje su prijavljene u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, socijalno ugroženim osoba koji su korisnici zajamčene minimalne naknade, te umirovljenicima čija ukupna mirovinska primanja (tuzemna i/ili inozemna mirovina sa svim dodacima) u mjesecu prije isplate ove pomoći ne prelaze iznos od 2.000,00 kn, a s prebivalištem na području Općine Čađavica.

Korisnicima se smatraju osobe koje se nalaze na popisima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Centra za socijalnu skrb koji su sastavljeni temeljem zahtjeva Općine Čađavica.
Korisnik nema pravo na dvije isplate, odnosno isplata se može vršiti samo po jednoj od navedenih osnova.

U slučaju da se korisnici iz objektivnih razloga ne nalaze na spomenutom Popisu (novi umirovljenici, promjena adrese i sl.) dužni su priložiti presliku osobne iskaznice, zadnji odrezak od mirovine, potvrdu o nezaposlenosti i sl. 

Božićnica će se isplaćivati u visini od 200,00 kuna u vremenskom razdoblju od 16. prosinca ove godine na blagajni Općine Čađavica s početkom od 11,00 sati.
(mf/Izvor: Općina Čađavica)

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button