NASLOVNICAOPĆINE

Općina Čađavica bez naknade ustupila zgradu stare škole i igralište Sportskoj udruzi Zvonimirovac

Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević i predsjednik novoosnovane Sportske udruge Zvonimirovac Stjepan Novoselec zaključili su ugovor o korištenju nekretnina u vlasništvu Općine Čađavica. 
 
Tim ugovorom Općina Čađavica navedenoj udruzi dala je na korištenje bez naknade prostorije stare škole u Zvonimirovcu, kao i nogometno igralište koje se nalazi uz samu zgradu. Zgrada je dijelom adaptirana izvana i iznutra, a u tijeku je i nominacija prema Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU za unutrašnje uređenje prostorija kako bi bile adekvatne za daljnje korištenje. 
 
Sportska udruga Zvonimirovac osnovana je prije dva mjeseca, okuplja prvenstveno mlade iz naselja Zvonimirovac i okolice, a osnovni ciljevi su joj promicanje i unapređenje rekreacijskih sportskih aktivnosti poput malog nogometa, stolnog tenisa, streljaštva i slično. Predsjednik udruge je Stjepan Novoselec, dopredsjednik Branimir Golub, tajnik Ivan Jelić, a likvidator Zlatko Vidaček. 
 
– Od svog osnutka udruga je već sudjelovala je na nekoliko nogometnih turnira i sportskih natjecanja, a nedavno su bili i organizatori malonogometnog turnira u Zvonimirovcu. Sljedeće sportske aktivnosti planiraju organizirati u Zvonimirovcu za ”Rokovo”, točnije za 19.  kolovoza, te dok god budu aktivni i okupljali mlade imat će i podršku Općine i Općinskog vijeća – složno su izjavili načelnik Mirko Rončević i predsjednik Općinskog vijeća Josip Piskać. mf (adf)
 
                             Zgrada stare škole u Zvonimirovcu za vrijeme adaptacije (Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button