DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

„Opća opasnost“ za Dan grada Slatina

Nakon nastupa predgrupe „Enigma“ iz Virovitice na velikoj pozornici u središtu našega grada oko 21,30 sati započeo je jučer, a kao poklon Slatinčanima u povodu Dana Grada, koncert željno iščekivanog županjskog rock sastava „Opća opasnost“

U ograđenom prostoru ispred pozornice poznate rockere  je dočekalo 200-tinjak fanova ovoga benda.

Okolo ograđenoga prostora,koji redari Udruge HVIDR-a Slatina čuvali i pazili da u njega ne uđe više nego što bi smjelo,bilo je još poprilično zainteresiranih.

Koncert je održan uz pridržavanje mjera u skladu s epidemiološkom situacijom, a na važnost istih, sve prisutne je nakon prvih nekoliko otpjevanih pjesama, podsjetio i frontmen Opće opasnosti Pero Galić.

Još u jučerašnjem kratkom razgovoru u programu Radio Slatine, Galić je rekao kako je „Opća opasnost“ željna publike i da jedva čekaju doći u Slatinu, a sve rečeno članovi Opće opasnosti potvrdili su svojim energičnim nastupom. Redali su oni tako brojne svoje pjesme i one manje i one više slušane i poznate a iz svoga dugogodišnjeg radnog opusa imaju ih popriličan broj, tako da pjesama nije usfalilo ni za bis kada su publici priuštili još svoje dvije pjesme.

Točno u 22 sata Pero Galić zaustavio je svirku svoga benda i uslijedilo je još jedno iznenađenje, još jedan poklon, prekrasan vatromet za Dan našega grada.

Opća opasnost zahvalila je na kraju koncerta organizatorima Slatinskom inf.centru, Gradu Slatina i TZ Grada na pozivu, napravili su zajedničku fotografiju s publikom i istoj se zahvalili na srčanom pjevanju i sudjelovanju u koncertu.

Uz odličnu glazbu,bogat je bio i gastronomski sadržaj koji se nudio u okolici pozornice.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button