NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Olimpijski dan u Dječjem vrtiću Zeko

Ako vam se učinilo da je u dvorištu vrtića Zeko danas pao snijeg, prevarili ste se, naime vrtić Zeko zabijelio se danas od 180 mališana koji su obilježili Hrvatski olimpijski dan nošenjem bijelih majica i prigodnim sportskim igrama, plesom i druženjem na vanjskim prostorima vrtića.

Bile su pripremljene razne zanimljive aktivnosti, pa su djeca, između ostaloga, isprobavala svoje vještine u plesu, gađanju, štafetnim igrama, poligonima s preprekama, a mališani su sudjelovali i u kreativnim radionicama na temu Olimpijskih obilježja. Tako su izradili olimpijske baklje, krune od „lovorovog“ lišća i medalje kojima su na kraju nagrađena sva djeca.

Pravi olimpijski duh prepoznaje se u fer playu, prijateljstvu, brizi o zdravlju, razvijanju motoričkih znanja i vještina, suradnji u ekipnim igrama, pomaganju i navijanju, a svega toga je danas u Dječjem vrtiću Zeko bilo dovoljno za zlatnu medalju za sve sudionike.

Vrtićem se orila i Olimpijska himna vrtića Zeko, smijeh i navijanje što potvrđuje da duh vrtića Zeko u potpunosti slijedi olimpijski duh i da će u budućnosti netko od ovih nasmijanih vrtićaraca možda stajati na pravom olimpijskom postolju.

– Prijatelji svoj smo dječici, spretni smo i brzi kao zečići, sport je nama dobro znan, želimo vam svima sretan Hrvatski olimpijski dan! – bio je slogan današnjeg druženja u slatinskom vrtiću Zeko.
(mf/Izvor: DV Zeko)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button