Home / DOGAĐANJA / Održano predavanje “Važnost primjerenog energetskog unosa u rekreativaca”

Održano predavanje “Važnost primjerenog energetskog unosa u rekreativaca”

U potkrovlju Zavičajnog muzeja Slatina u petak 8. rujna održano je zanimljivo predavanje koje je organizirano u sklopu ovogodišnjeg Bike, fun & run festivala.

Predavanje na temu: „Važnost primjerenog energetskog unosa u rekreativaca“ održala je mag. prahm. Ljerka Jurić Karoli, koju je kratko predstavila Jasenka Plantak Kotur.

Okupljeni posjetitelji mogli su saznati kako se stvara energija, kako se troši kroz različite aktivnosti, koliki je unos ispravan obzirom na različite sportske aktivnosti, puno toga korisnog o ugljikohidratima, proteinima, mastima, što se konzumira prije, a što poslije treninga, …

Nakon izložbe sportskih fotografija i predavanja Mt. Everest ’79., ovo je još jedno u nizu događanja koja je organizirala udruga Motiv u okviru Bike, fun & run festivala koji će svoju kulminaciju imati danas utrakama Popišanac Trail i Canicross. (mk / Foto: Marijo Kokorić)

x

Check Also

IOŠ Slatina uz spektakl krojača i frizera na Viroexpu predstavila i svoje genijalce

Industrijsko-obrtnička škola Slatina osim što je u zabavnom dijelu programa Viroexpa predstavila svo znanje, kreativnost ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org