DOGAĐANJANASLOVNICA

Održana uskrsna priredba za mališane u Dječjem vrtiću Zeko Slatina

Dječji vrtić Zeko Slatina povodom blagdana Uskrsa već tradicionalno organizira priredbu za djecu.
Tijekom ožujka započele su pripreme za Uskrs u okviru kojih su polaznici vrtića sudjelovali u različitim aktivnostima primjerenim njihovim uzrastima. Na taj su način djeca upoznavala tradiciju i običaje svoga kraja.
Djeca su tijekom zajedničkog druženja na radionicama imala priliku razvijati  empatičnost, dobrotu, zajedništvo, ljubav prema prijateljima i toleranciju. Najviše veselja donijelo je bojanje i ukrašavanje pisanica.

Sklop aktivnosti pod nazivom „Ovo se jaje od ljubavi daje“ doveo je do današnje priredbe koju su uz pomoć odgojiteljica pripremila djeca srednjih i starijih dobnih skupina za svoje mlađe prijatelje u vrtiću.
Priredba „A tko nas je gledao iza vrata? Zeko, uskršnji zeko!“ oduševila je mališane.
Za vrijeme predstave Zeko je obišao sve sobe u vrtiću i napunio uskrsna gnijezda tako da je svako dijete nakon predstave dobilo i poklon.

Djelatnici i ravnateljica DV Zeko Snježana Vereš ovim putem uputili su čestitku svoj djeci, roditeljima i sugrađanima da provedu radostan i veseo Uskrs u krugu svojih obitelji i prijatelja uz Božji blagoslov.(mf/Foto:Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button