DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Održana tradicionalna “Proljetna priredba” u organizaciji Društva “Naša djeca” Slatina

Jučer je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina održana tradicionalna Proljetna priredba u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina. Na početku okupljene je pozdravila predsjednica DND-a Snježana Pačarić, a prigodnim riječima djeci i roditeljima obratio se i gradonačelnik Denis Ostrošić, koji je i sam dugogodišnji aktivan član ove udruge ali je također bio i voditelj nekoliko ovakvih priredbi do sada.

Na Priredbi su sudjelovali Dječji vrtić Zeko, Dječji vrtić Suncokret s Područnim odjelom Mikleuš, Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina i Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina. Uz vrtiće i škole, na Priredbi su sudjelovala djeca Dječjih kutaka „Veseli sat“ Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Josipovo.

U nastupu svih skupina uživali su i mali i veliki! Lijepe točke zadržale su, na sveopće veselje i zadovoljstvo, skoro punu dvoranu do samog kraja programa.

Leon i Donatella, simpatično su vodili program uz mentorstvo Vere Menčik i Ivane Strupar te su veselo i lepršavo proveli brojne posjetitelje kroz sve točke ove tradicionalne dječje priredbe.

Voditeljice, odgajateljice, učiteljice koje su sa svojim skupinama vrijedno vježbale i na daskama kina prezentirale svoje plesno glazbene točke bile su: Marinela Zrinščak Begovac, Martina Radočaj, Dragana Matić, Ivana Strupar, Mirela Bistrović, Melita Čmarec, Gabriela Baketa, Snježana Dupan Lovrić, Kristina Cerovski, Marko Bolić, Ivana Škulj, Mirjana Banjedvorac, Kristina Marček, Marica Bićanić, Mateja Božičković, Gordana Janković, Jasminka Kesegić, Ankica Horvat, Gabriela Baketa, Mirjana Bušljeta, Sanja Hmelik, Blaženka Marić i Vedrana Čvek.

Tehničku pomoć i podršku pružili su: Grad Slatina i Davor, Radio Slatina, glazbena skupina Čista petica i djelatnici Pučkog otvorenog učilišta Slatina kao i volonteri i volonterke DND-a: na ulazu – Božica Majhen, Biljana Jelenčić, Rada Đurinić, Tamara Ivić i Zdenka Moslavac; tehnička i logistička pomoć i podrška: Sanela Tot, Helena Pačarić, Ivana Zrinščak, Martina Radočaj, Tamara Ivić, Tamara Dorić, Marinela Zrinščak Begovac, Dragana Matić, Melita Čmarec, Ivana Strupar, Danijela Fabric Fabijanac, Andreja Hodak Bićanić, Juraj Randelj, Mario Đurinić, Ksenija Vujanović-Juras, Ružica Janečić, Marina Koleno, Jadranka Kovačević i Julijana Pavlešić.

Predsjednica Društva „Naša djeca“ Slatina zahvalila se svima na sudjelovanju i donaciji! Novac od ulaznica namijenjen je nabavci materijala za ovogodišnji Cvjetni korzo koji će se održati u nedjelju, 6.5.2018. u okviru Sajma cvijeća i Sajma slastica, a i za malu slatku okrjepu koju su dječica dobila po završetku nastupa. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button