NASLOVNICAOPĆINE

Održana svečana dodjela Uvjerenja o položenim ispitima radnicama koje sudjeluju u programu ZAŽELI – OPĆINA ČAĐAVICA

Jučer je s početkom u 14,00 sati u prostorijama Općine Čađavica održana svečana dodjela Uvjerenja o položenim ispitima za GERONTODOMAĆICE i POVRTLARKE ženama – radnicama koje sudjeluju u programu ZAŽELI – OPĆINA ČAĐAVICA.

Uvjerenja su uručena djelatnicama s područja Općine Čađavica i to Sandri Valpovac, Blaženki Obšivač, Vesni Mađarić, Gordani Slunjski, Stojanki Andrić, Miri Erdec, Nadi Šimunović, Mariji Škrlec, Mirjani Car i Jasni Franjić, a iste su im uručili načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević uz prisutnost Danijele Fabric Fabijanac, ravnateljice POU Slatina i Stručne suradnice Vesne Senta te Voditelja projekta Igora Čičeka

Nositelj projekta vrijednog 2.040.257,03 kuna je Općina Čađavica a izradila ga je Razvojna agencija VIDRA. Trajanje projekta je 30 mjeseci, točnije do 6.1.2021.g. Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U projekt je zaposlen voditelj i koordinatorica koji su sa radom započeli 1.8.2018.g., a 10 zaposlenih žena 1.10.2018.g.

U projektu su uračunata sredstva za edukaciju i obrazovanje pod nazivom gerentodomaćica i povrtlarka. Osposobljavanje se održavalo u vijećnici Općine Čađavica a predavači su bili iz POU Slatina koji su dolazili u Čađavicu kako bi olakšali i smanjili troškove polaznicama kojima će ova edukacija dobro doći i pri pronalaženju drugog posla nakon završetka ovog projekta.


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button