ŽUPANIJA

Održana sjednica Strukovne grupe računovođa HGK – Županijske komore Virovitica

Sjednica Strukovne grupe računovođa Županijske komore Virovitica pod predsjedanjem predsjednice Vlatke Struse održana je 6. ožujka na kojoj je bila nazočna i direktorica HGK – ŽK Virovitica Kristina Pleša.

Članovi vijeća izabrali su novu zamjenicu predsjednice računovođa Ankicu Presečan, vlasnicu tvrtke Faktor d.o.o. Virovitica, budući da dosadašnja više nije članica HGK.

Predsjednica Strukovne grupe Vlatka Strusa iskazala je zadovoljstvo prošlogodišnjim radom jer je održan zadovoljavajući broj sjednica i poslovnih susreta s institucijama koje su im pomogle u daljnjem radu i poslovanju s njihovim klijentima, te smatraju da je potrebno isto nastaviti i u 2020. godini.

Članovi vijeća zadovoljni su održavanjem edukacija i predavanja u organizaciji HGK – ŽK Virovitica o aktualnim promjenama poreznih propisa zbog kojih nisu morali ići u neka druga udaljenija središta da bi stručno usavršili svoje znanje.

Dogovoreno je da se do sljedeće sjednice Strukovne grupe svi članovi Vijeća aktivno uključe u izradu Kodeksa etike u poslovanju radnika iz djelatnosti računovodstva koja bi
im znatno olakšala rad.

Direktorica Kristina Pleša pozvala je sve da posjete 25. sajam Viroexpo koji će se održati od 13. do 15. ožujka kao i predavanje prof. dr.sc. Ivana Čevizovića: Porezne aktualnosti u 2020. godini, u subotu 14. ožujka, u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici, a koje je organizirala HGK – ŽK Virovitica.
(www.hgk.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button