NASLOVNICAŽUPANIJA

Održana sjednica Skupštine Matice umirovljeničkih udruga VPŽ: Nastup na Viroexpu, u planu je festivalska karavana pjevača od Pitomače, preko Virovitice i Slatine do Orahovice

U Mjesnom domu u Čemernici, održana je redovna godišnja sjednica Skupštine Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Antun Han, a nazočio joj je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, kao i pročelnica Službe za poslove župana i opće poslove VPŽ Jasna Abramović. Na sjednici su usvojena uobičajena izvješća za 2021. godinu, predstavljan je program rada za 2022. godinu.

  • Zahvaljujem se na podršci i suradnji županu Igoru Androviću i pročelnici Jasni Abramović, kao i svim općinama i gradovima na našem području. Prošle godine smo zbog koronavirusa imali smanjene aktivnosti, ove ih očekujemo više. Ove godine očekujemo nastup na Viroexpou, sportske igre 60+, u razgovorima smo da imamo radijsku emisiju… Prije korona virusa smo imali festival pjevača, a u planu nam je organizirati ga na razini cijele Virovitičko-podravske županije, od Pitomače, preko Virovitice i Slatine do Orahovice. I ove godine obilježit ćemo Međunarodni dan starijih osoba. Tu je i folklorna skupina koja je imala već četiri nastupa – između ostalog je podcrtao predsjednik Antun Han.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, zahvalio se umirovljenicima na pozivu, pohvalio njihov rad kojim dokazuju „da su godine samo broj“.

  • Lijepo vas je ponovno vidjeti ovako skupa u ovako velikom broju. Nadamo se da ćemo se ubuduće još više družiti, jer vi promičete prijateljstvo i suradnju svih udruga s područja Virovitičko-podravske županije i često pokazujete koliko je važno zajedništvo i prijateljstvo. Mi kao Virovitičko-podravska županija smo tu da saslušamo vaše želje, posebno mnogobrojne ideje koje često predstavlja Trpimir Markotić. Približava nam se Viroexpo, očekujemo vas na našem sajmu kojem se svi radujemo, a mi ćemo vam uvijek biti podrška – između ostalog je naglasio župan Igor Andrović.

Nakon službenog dijela, nazočnima su se predstavili članovi folklorne skupine Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije…
mf (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button