Home / NASLOVNICA / Održana redovna skupština Udruge žena Josipovo

Održana redovna skupština Udruge žena Josipovo

U nedjelju 20. siječnja 2019. godine održana je redovna skupština Udruge žena Josipovo. Predsjednica udruge Marija Čupar u izvješću je naglasila odličnu suradnju s udrugama iz Josipova – NK Dinamo i ribolovna udruga, te s udrugama s područja općine Sopje i Općinom Sopje.

Navedene su brojne aktivnosti i akcije koje je Udruga žena Josipovo provela u 2017.godini, od sudjelovanja na sajmu Viroexpo, Dravskog proljeća, organizaciji  Zagorskih jeseni u Josipovu, kao i brojne humanitarne akcije u kojima su članice udruge pokazale da imaju veliko srce, te solidarnost na djelu.

Od gostiju skupštini su se obratili predstavnici nogometnog kluba, ribolovne udruge, voditeljica LAG-a Marinianis Renata Butka te zamjenik načelnika općine Sopje Željko Janečić koji je pohvalio rad Udruge žena Josipovo, zahvalio na dosadašnjoj suradnji, te stavio naglasak na budući rad i dogovorene projekte i suradnju. (mk)

x

Check Also

Slatinski vatrogasci obogatili inventar sustavom za punjenje izolacijskih aparata

Nastavno na nedavno zajedničko ulaganje Grada Slatine i slatinskih vatrogasaca u modernizaciju slatinske Javne vatrogasne ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org