NASLOVNICASPORT

Održana redovna izvještajna godišnja skupština NK Čađavice

Na redovnoj izvještajnoj skupštini NK Čađavice, koja je održana danas u prostorijama LU Sokol u Čađavici, izvješće o radu i plan rada za 2017. godinu podnio je  predsjednik kluba Josip Piskać, dok je financijsko izvješće podnio Danko Šimunić. Izvješća su jednoglasno prihvaćena.

Skupštini su prisustvovali i  predstavnici čađavačkih udruga  te načelnik Općine Mirko Rončević.

„Falilo je za bolji rezultat sportske sreće.  U završnicama smo zbog neiskustva izgubili  i gotovo dobivene utakmice. Trenutno se nalazimo na 11. mjestu no sve je  dostižno jer naše je mjesto oko 5. mjesta. Garancija uspjeha je i to što brojimo 20 članova što je potrebno za ostanak u 1 županijskoj ligi.  Mi kao ekipa smo dobri i ako smo kompletni možemo svakoga dobiti“ – istaknuo je trener Berislav Martinčević

„Uz pripreme, trening i konstante dolaska na utakmice rezultat će sigurno bit pozitivan“ – dodao je trener Darko Kupres.

„Mi radimo sa svojim kadrom i to je garancija za daljnju opstojnost i dobar rezultat za budućnost.  Odrađeno je 68 treninga te smo završili na 2. mjestu, i dalje nastavljamo sa kvalitetnim radom i biti će još bolje“ – rekao je trener podmlatka Marijan Car.

„Podršku ćete i dalje imati od Općine  u svim segmentima.  U planu je i  realizacija projekta u vrijednosti oko 2.5 milijuna kuna za uređenje svlačionica i prostorija na stadionu, a na vama je samo rad i rezultat će sa radom doći sam“ –  istaknuo je načelnik Općine Mirko Rončević, dodavši da se roditelji i sami moraju malo više aktivirati usporedivši susjedne klubove koji rade sa mladima.

Predsjednik kluba Josip Piskać zahvalio se za pomoć u radu Općini Čađavica,   načelniku Općine Mirku Rončeviću, Općinskom vijeću, Jukić doo, Caffe bar Sokol, OPG Novosel, OPG Pejić Mario, OPG Paškadija Andrea, OPG Cvetinčanin, Višnja doo, Autoškola Champion, Slatina beton, Građevinarstvo Horvat, Paun osiguranje, LU Sokol, VZ Čađavica, Rile-mont, Komak-Osječka pivovara i Kenjerić Štefo.(www.radioslatina.hr)


Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button