Home / NASLOVNICA / Održana redovna izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Slatina

Održana redovna izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Slatina

U subotu 14. siječnja održana je redovna izborna konvencija Foruma mladih Sdp – a Slatina. Izabrano je novo vodstvo koje će forum voditi u narednom razdoblju od dvije godine.

Forumašice i forumaši ukazali su povjerenje novoj predsjednici, magistrici ekonomije Maji Teodorović. Za potpredsjednike su izabrani Stjepan Krpačić i Dario Moslavac. Maja je istaknula kako će ojačati forumaški tim, pripremiti ga za predstojeće lokalne izbore i raditi za dobrobit svih građana na obostrano zadovoljstvo.

Konvenciji se obratila Ksenija Plantak u ime Sdp-ovih gradskih vijećnika: “Probudite svoju kreativnost, volju i gradite nove vizije grada”. Nenad Livun, član predsjedništva Sdp-a i predsjednik Foruma mladih Sdp Hrvatske zahvalio se dosadašnjem vodstvu na iznimno dobroj suradnji i naglasio da je forum često glas razuma u stranci i da nas često nisu i neće poslušati, ali da se moramo truditi ukazivati na sve probleme. Konvenciju su još pozdravili Kazimir Libl, predsjednik Slatinskog Sdp-a, Igor Janečić, mladi potpredsjednik Voćinskog Sdp-a i tajnik Sdp-a Virovitičko – podravske županije Mile Bićanić.

Na konvenciji je još i izabran novi gradski odbor forma koji čine Saša Carević, Srđan Radonić, Ana Sertić, Goran M. Letić I Leo Binbauer. (SDP Slatina)

x

Check Also

PONOS HRVATSKE – Jandroković: ‘Vi zaslužujete poštovanje cijele naše zemlje’

Svakom od njih predsjednik Sabora Gordan Jandroković stisnuo je ruku, upoznao ih, poslušao njihove priče, ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org