NASLOVNICASPORT

Održana redovna godišnja skupština NK ”Mladost” Čađavica

Županijski prvoligaš, Nogometni klub ”Mladost” Čađavica jučer je održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu u čađavačkom mjesnom domu.

Poslije intoniranje hrvatske himne, te odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima minutom tišine, predsjednik kluba Josip Piskać podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, te iznio plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Izvješća i plan rada, kao i financijski plan za 2019. godinu usvojeni su jednoglasno.

– U klubu imamo problem kao i većina klubova na županiji, a to je odlazak mladih na sezonski rad na more i preko granica Hrvatske, ali mi to, nažalost, ne možemo spriječiti. Na nama je da pokušamo ovima što ostaju stvoriti što bolje uvijete da bi ostali u klubu. Početak jesenskog dijela prvenstva bio je loš, ali smo se probudili, doveli smo novog trenera i zadnjih četiri, pet kola smo odigrali dobro. Trenutno se nalazimo na osmom mjestu prve Županijske nogometne lige, a nadamo se da ćemo u proljetnom dijelu prvenstva doći na svoje i uhvatiti korak s klubovima na vrhu ljestvice – rekao je predsjednik NK ”Mladost” Čađavica Josip Piskać, te dodao da klub okuplja i mlađe uzraste, tj. juniore i pionire, koje vodi Mario Car s čijim je radom jako zadovoljan.

Čestitke na uspješnom dosadašnjem radu i sreću u budućem, Upravi kluba i nogometašima uputili su predsjednici mjesnih odbora i predstavnici udruga s područja općine Čađavica, te načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević koji je, između ostalog, rekao da će NK ”Mladost” uvijek imati njegovu podršku i podršku Općine.

Na kraju skupštine, predsjednik Josip Piskać uručio je načelniku Mirku Rončeviću zahvalnicu za dugogodišnju uspješnu suradnju.
(rt, df/Foto: Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button