DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Održana redovna godišnja izvještajna skupština NK “Slavonija” Sladojevci

Iako je nedjelja dan za odmor, to ne vrijedi za vrijedne članove Nogometnog kluba “Slavonija” Sladojevci koji su organizirali redovnu izvještajnu Skupštinu svoga kluba u prostoru sladojevačkog DVD-a na kojoj se okupio velik broj članova, bivših članova, gostiju i navijača.

Sjednicu je otvorio predsjednik kluba Dalibor Pokupčić i za početak se odslušala hrvatska himna te održala minuta šutnje za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje i članove kluba koji su preminuli. Predsjednik je pozdravio sve prisutne, a posebno sponzore te počasne goste među kojima su nazočili predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić, predsjednik UHDDR Petar Derdić, predsjednik DVD Sladojevački lug Danijel Kramarić te predsjednik NK Bakić Zoran Dobrović.
 
Vođenje skupštine je preuzeo Josip Vajnhal, predsjednik DVD Sladojevci. Pod prvom točkom dnevnog reda je pročitano radno izvješće za proteklu 2022. godinu u kojem je predsjednik Dalibor Pokupčić izdvojio odrađene turnire, seniorsko prvo mjesto u županijskoj ligi, te pobjedu juniora koji su također osvojili prvo mjesto na županijskom kupu. Ponos na organiziranje navijačke skupine “Smetovi” koji prate njihove aktivnosti, te vrlo bitnu utakmicu s prvoligašem “Slaven Belupo”. Također je spomenuo i radove na preuređenju prostorija kluba koji su u tijeku te održavanje igrališta.
 
Potom je Tomo Tomić detaljno pročitao financijsko izvješće kluba za proteklu godinu. Ivan Hranić je pročitao izvješće Nadzornog odbora, a Štefan Hranić kao član Upravnog odbora je iznio izvješće o Verifikacijskoj komisiji. Sva izvješća su jednoglasno usvojena.
 
Predsjednik Dalibor Pokupčić je iznio radni plan za 2023. godinu u kojoj planiraju dovršiti radove na sportskim prostorijama kluba, nastaviti na održavanju igrališta te uložiti u sportsku opremu. Nakon toga je Mile Pokupčić iznio izvješće za tekuću godinu. Na skupštini je pročitan i Pravilnik o općim uvjetima učlanjenja i visini članarine. Sva izvješća i pravilnik su prisutni jednoglasno usvojili.
 
Uslijedila je podjela zahvalnica sponzorima, članovima i ostalima koji potpomažu rad ovog kluba.
Predsjednik Dalibor Pokupčić je zaključio sjednicu, a svi prisutni su se nastavili prigodno družiti uz večeru – slavonski čobanac NK Slavonije. 
 
(Tekst i foto: Ratka Turk)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button