DOGAĐANJANASLOVNICA

Održana izborna skupština DVD-a Kozice

U subotu, 28. siječnja, u Mjesnom domu u Kozicama održana je redovna izborna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kozice.

Skupštini su, osim 36 članova DVD-a Kozice, prisustvovali  i gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš, predsjednik  Vatrogasne zajednice grada Slatine Kruno Fabijanac, zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Stjepan Venus, pročelnik ureda gradonačelnika Grada Slatine Radenko Pavić, gosti iz DVD-a Darda te drugi gosti iz DVD-a sa područja Vatrogasne zajednice grada Slatine.

Na Skupštini je zapovjednik DVD-a Kozice Ivan Medved iznio izvješće o radu u 2016. godini koje je jednoglasno usvojeno. Između ostalog izvješće je sadržavalo radne akcije, čišćenje spremišta i druge aktivnosti održavanja, a  kao najvažnija aktivnost bilo je održavanje natjecanja vatrogasaca Vatrogasne zajednice grada Slatine na nogometnom igralištu u Kozicama. Zapovjednik Medved je pri iznošenju izvješća također zahvalio VZG Slatine na opremanju vatrogasnog doma sa PVC stolarijom

Financijsko izvješće za 2016. godinu, financijski plan za 2017. godinu te plan rada za 2017. su također prihvaćeni jednoglasno. Plan rada za 2017. godinu osim redovnih aktivnosti održavanja  uključuje i kupnju radnih odora i druge opreme za vatrogasce.

Za novog predsjednika DVD-a Kozice jednoglasno je izabran Ivan Medved-Ivin ,a  za novog zapovjednika,  također jednoglasno izabran je Ivan Medved- Draženov.

Na skupštini su dodijeljene i spomenice. Spomenice za 10 i 20 godina članstva uručio je predsjednik VZG Slatina Kruno Fabijanac, a dobili su ih: Marko Filković, Ivan Vikert,Robert Filković, Damir Parc i Dario Medved. Spomenicu za 20 godina članstva dobili su  Josip Vidas, Damir Boljevčan, Tihomir Vikert i Igor Heniz.

Spomenicu za 30 godina članstva Josipu Vidasu uručio je zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Stjepan Venus

Prigodnim riječima okupljenima su se obratili predsjednik DVD-a Slatina Dragan Medvedović, predsjednik VZG Slatine Kruno Fabijanac i zapovjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Stjepan Venus koji su ujedno i čestitali novoizabranom vodstvu DVD-a.

Novoizabranom vodstvu čestitao je i gradonačelnik Grada Slatina Ivan Roštaš, pritom izrazivši nadu da će i novo vodstvo nastavati suradnju sa NK Kozice,  mjesnim odborom Kozice, Vatrogasnom zajednicom Grada Slatine i sa Gradom Slatina koja se do sada pokazala izvrsnom. Gradonačelnik je istaknuo da su, sa novoizgrađenim sanitarnim čvorom u sklopu zgrade NK Kozica, stvoreni još bolji uvjeti za organizaciju ne samo vatrogasnih već i ostalih natjecanja i manifestacija na igralištu. Tu se radi o investiciji Grada Slatine, ali gradonačelnik Roštaš je istaknuo da Grad Slatina i preko Vatrogasne zajednice također brine i o svim DVD-ima na slatinskom području. Primjer tome je i financiranje PVC stolarije koja je nedavno ugrađena u vatrogasni dom.


 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button