NASLOVNICAUDRUGE

Održana izborna Skupština DVD-a Čađavica

U subotu, 25. siječnja, Dobrovoljno vatrogasno društvo Čađavica održalo je svoju redovnu izbornu Skupštinu na kojoj su rukovodeće funkcije i dalje zadržali: Petar Budimir – predsjednik i Zlatko Štefanek – zapovjednik.

Skupštini su prisustvovali: Darko Žužak, zamjenik župana Virovitičko-podravske županije, Mateja Fras Venus, zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije i Mirko Rončević, načelnik Općine Čađavica te predstavnici brojnih udruga i DVD-a s područja Općine Čađavica.

Zapovjednica Mateja Fras Venus je pohvalila rad DVD-a Čađavica jer su godinu 2020. započeli entuzijastično i vrijedno. Osim novih vatrogasaca i vatrogasaca 1. klase, edukaciji i osposobljavanju su se pridružili i budući mladi operativci, njih 5. Isto tako zahvalila se na organizaciji Skupštine VZ VPŽ kojoj je DVD Čađavica bio domaćin te pohvalila brzinu odaziva na vatrogasnu vježbu koja je održana na području Čađavice, a bez prethodnog znanja svih vatrogasaca s područja istočnog dijela Županije. Također je podijelila vatrogasne iskaznice svim operativnim vatrogascima kako bi si ubuduće svi mogli voditi brigu oko izlaska na liječnički pregled. Osvrnula se na program rada i financijski plan za 2020. godinu te napomenula da ih čeka naporna godina s mnogo aktivnosti te da se u to sve moraju uključiti svi vatrogasci DVD-a Čađavice.

Načelnik Rončević je pozdravio sve prisutne te napomenuo kako će on kao načelnik podržati sve aktivnosti i rad vatrogasaca DVD-a Čađavice.

Zamjenik župana Darko Žužak je također pozdravio sve prisutne i pohvalio rad vatrogasaca općenito osobito u zadnjih godinu dana od kad je zaposlena zapovjednica Mateja Fras Venus. Također je spomenuo i podjelu vatrogasne opreme, odnosno radiokomunikacijske uređaje od kojih su dva uređaja završila i u DVD-u Čađavica.
(mf/Izvor: VZ VPŽ)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button