DOGAĐANJANASLOVNICA

Održana 3. godišnja skupština školske zadruge “SLATINA”

U srijedu 20. rujna 2017. godine  održana je 3. godišnja skupština školske zadruge „SLATINA“. Ravnatelj Darko Špoljarić  pozdravio je sve nazočne  i posebno goste: gradonačelnika  grada Slatine Denisa Ostrošića, višu stručnu savjetnicu savjetodavne službe Tihanu Bišćan i direktoricu Turistčke zajednice grad Slatine Vanju Lazić.

Ravnatelj Darko Špoljarić  izrazio je zadovoljstvo sa dosadašnjim radom zadruge i sve većim uključivanjem učenika i nastavnika u njen rad.

Skupštinu je  vodila voditeljica ŠZ profesorica Željka Venus, koja je podnijela godišnje izvješće o radu, te plan rada za školsku godinu 2017./2018. Voditeljica je nazočne upoznala sa provedenim aktivnostima kroz školsku godinu 2016./17. te izrazila zadovoljstvo njihovim provedbama. Osvrnula se na dosadašnju dobru suradnje sa gradom Slatina,užom i širom  lokalnom zajednicom. Upoznala je nazočne sa promocijom proizvoda na nacionalnoj razini te izvan granica Hrvatske, u okviru 3. Fra Ma Fu Festivala 2017. na Pustari Višnjica, na zavjetnom danu grada Slatine,na 2. Učeničkom okruglom stolu poduzetništva, na Slatinskom sajmu cvijeća, na 22.Međunarodnom sajmu Viroexpo, za Valentinovo, na Manifestaciji „Prosinac u gradu 2016.“,na  4.Međunarodnom kongresu nutricionista u Zadru, u javnozdravstvenoj akciji „Hodanjem do zdravlja“, na “Hrvatskom danu” u Szigetvaru i ostalo.Posebno je istaknula Prilog za emisiju Školski sat – Slatke zadruge.

Izrazila je zadovoljstvo zbog uključivanja novih voditelja sekcija u rad zadruge , profesora: Sandre Bošnjak, Dubravke Ištvanfi, Marine Ivoš i Tomislava Filkoviće te naravno novih učenika. Tajnica školske zadruge profesorica Jasna Asić podnijela je financijsko izvješće za 2016./2017. te financijski plan za 2017./2018. (http://www.ss-mmarulica-slatina.skole.hr / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button