DOGAĐANJANASLOVNICA

Održana 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

Danas je u Hrvatskom domu u Slatini, odmah poslije konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća, održana i 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine. Sjednicom je predsjedao predsjednik Gradskog vijeća Dario Vrbaslija.

Na sjednici je, prema dnevnom redu,  za predsjednicu Odbora za Statut i druge opće akte izabrana Martina Tepeš, a za članove Branimir Kalanj, Darija Krznarić, Danijela Bertić i Sanja Bošnjak.

Za predsjednicu Odbora za financije i Proračun izabrana je Darija Krznarić, a za članove Tomislav Vukovski, Dragan Jovanić, Dario Vrbaslija i Ivan Roštaš.

Za predsjednika Odbora za prostorno uređenje, komunalno-stambene djelatnosti i zaštitu okoliša izabran je Jasenka Plantak Kotur, a za članove Saša Matijević, Martina Tepeš, Damir Jakšić i Robertino Repić.

Za predsjednicu Odbora za društvene djelatnosti  izabrana je Ana Nedić, a za članove Saša Matijević, Jasenka Plantak Kotur, Mirjana Drenski i Oliver Jukić.

Predsjednik  Odbora za utvrđivanje prijedloga javnih  priznanja prema dužnosti je gradonačelnik Denis Ostrošić, a za članove su izabrani Dario Vrbaslija, Ksenija Plantak, Kazimir Libl i Ilija Nikolić.

Time je završena druga sjednica Gradskog vijeća, a predsjednik Vijeća Vrbaslija je pozvao vijećnike da se odazovu polaganju vijenaca povodom nadolazećih državnih praznika – Dana antifašističke borbe i Dana državnosti.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button